Takip et

Haberler

Sinema bloggerlarına duyuru

tarihinde yayınlandı.

Bugün ortaya çıkan bir fikirden bahsedeceğim size. Ama bu sefer hedefimdekiler Türk sinema bloggerları. Eğer sinema hakkında yazdığınız bir blog varsa ya da yazmıyorsanız bile etrafınızda böyle bir blogger arkadaşınız varsa sizden çok küçük bir ricam olacak.

Geçtiğimiz yıl bir grup bloggerdan tahminlerini alıp “En İyi Bloggerların Oscar Tahminleri” şeklinde bir yazı yazmıştım. Bu yıl ise planlarım daha da büyük. Bir şeyin başında olmak gibi bir çabam olduğu düşünülmesin ama ödül sezonu hakkında yazan biri olarak çoktandır buna niyetim vardı. Sadece zamanının şimdi geldiğini düşünüyorum.

Amacım sinema hakkında yazan bloggerları bir araya getirerek kendi ödüllerimizi dağıtmak. Tabiki de bunu hemen yapmayacağız. Vizyon takvimini de göz önüne almamız gerekiyor. Lakin geçen yılki gibi hiç bir şeyi son ana bırakmak istemiyorum. Bundan sonra düzenli olarak zaten katılmanız için hem buradan, hem de Twitter’dan duyurularımı yapmaya devam edeceğim.

Eğer kulağınıza hoş geldiyse ilk olarak yapmanız gereken şey bana adınızı, soyadınızı ve blogunuzun adresini göndermek. Tabi bunu yaparken devamlı olarak kullandığınız bir mail adresinden gönderirseniz de sevinirim, çünkü size oradan ulaşacağım.

Ortaya güzel bir sonuç çıkacağına eminim. Bir rutine bağlanması takdirinde eminim ilerleyen yıllarda bunu daha büyük bir organizasyon haline getirebiliriz. Şimdiden teşekkürler.

Mail adresim: umurtas@hotmail.com

Devamını oku
3 Comments

3 Comments

  1. Fügen atasoy

    30 Kasım 2011 at 16:41

    Merhaba

    Sitenizi tesadüfen gördüm ve çok hoşuma gitti. Ben de bir sinemasever olarak paylasimi cok seviyorum. Vaktiniz olursa facebookta sohbet edebiliriz. Genelde sabahlari baglaniyorum.

    Blogum da var. Tüm bilgilerim web sitemde mevcut.
    Selamlar
    Fügen

    • umurtas

      30 Kasım 2011 at 16:47

      Merhabalar Fügen,

      Eğer Türk Sinema Bloggerları projemize katıldığını onaylayan bir e-posta ile bana cevap yollarsan sevinirim. Mail adresim umurtas@hotmail.com

      Sitendeki mail adresine attığım cevap iletilmediği için geçerli bir mail adresine ihtiyacımız var. Şimdiden ilgin ve alakan için teşekkürler.

  2. Metin

    13 Aralık 2011 at 19:25

    Merhaba ben Metin. sitenizi ödül sezonundan beri takip ediyorum ve uzun zamandır Oscar ile içli dışlıyım. Daha önce farklı bi sitede kritikler yazıyodum lakin siteden ayrılmam gerekti ve uzun bir süre yazmadan-izlemeden günler aylar geçirdim. Hala yazdığım bir site yok ama Oscarları takip etmek için tatili bitirdim ve sitenizi takip eder oldum. Bloglar arası faaliyetiniz ilgimi çekti ama bir bloğum yoktu ve daha önceden yazdığım ve kaydettiğim kritikleri kullanarak sırf bu etkinliğe katılmak için alelacele bir blog kurdum. Evet bir üyesi yok ve pek bir amatör ama gerek sinema bilgim gerekse yıllardır takibinde bulunduğum-ilgi alanım olan Oscarlara sizin kabulunüz ile girişmek istiyorum etkinliğe. Soyadım Kaçar, Metin Kaçar. Altta, 1-2 hafta önce kurduğum,birazda sizinkinden ilham alarak oluşturduğum bloğunda linki olacak. İyi akşamlar dilerim, mesajınızı bekliyorum.

    http://thesavagery.blogspot.com/

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin