Takip et

Haberler

Meryl Streep

tarihinde yayınlandı.

84. Akademi Ödüller için ödül sunacaklar arasına Meryl Streep de katıldı. Bu yıl 17. adaylığını alan Streep‘in ödülü alıp alamayacağı hala merak konusu. Viola Davis‘le aralarındaki yarış nasıl sonuçlanacak hep beraber Pazar gecesi göreceğiz. Ayrıca umarım artık sektördeki veteran aktrislere de büyük ödülleri sundurmaya başlarlar. Streep favorim olmasa da En İyi Film ya da En İyi Yönetmen ödülünün artık farklı birileri tarafından verildiğini görmek hiç fena olmaz.

Devamını oku
4 Comments

4 Comments

  1. shifty

    23 Şubat 2012 at 17:45

    Günün birinde “ödül alırken yapmacık hareketler” kategorisi açılırsa meryl streep, kate winslet ile feci kapışır 😀

    • Umur Çağın Taş

      23 Şubat 2012 at 17:46

      Sırf Meryl fanlarının yersiz saldırısına uğramamak için o eleştiriyi yapmadım 🙂 Samimiyetsizlikte zirveye oynar.

    • shifty

      23 Şubat 2012 at 18:31

      Ya ben Meryl Streep’i de Kate Winslet’ı da oyuncu olarak severim ama isteyen youtube’dan bakabilir ödül görüntülerine 😀 hızlı hızlı nefes alayım, diyecek birşey bulamayayım 😀 Böyle büyük oyunculardan bu kadar kötü performanslar hahaha

  2. metin

    23 Şubat 2012 at 19:15

    Sanırım en iyi film ödülünü en çok sunan isim Jack Nicholson… Bunda bir nebze de 1972 senesinde kimsenin en iyi film oscarını sunmak istemediği bir dönemde Jack abinin “bırak ya ben sunarım” demişliğinin payı var. O sene sinemanın en iyi filmlerinden olan A Clockwork Orange filminin ödül alma ihtimali ve bu filme ödül verirken hatırlanma korkusu pek çok ismi en iyi film ödülünü sunmaktan alıkoyarken Jack abimiz cesur davranmıştı. Gerçi ödülü A Clockwork Orange alaması ama Jack Nicholson, toplamda 7 kez en iyi film oscarını sunan isim olarak bir rekora imza atmış bulundu.

    Bu arada sanırım ben en iyi film oscarı sunucusu favorim 1959’da ödül sunan Ingrid Bergman…

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin