Meryl Streep

Meryl Streep

84. Akademi Ödüller için ödül sunacaklar arasına Meryl Streep de katıldı. Bu yıl 17. adaylığını alan Streep‘in ödülü alıp alamayacağı hala merak konusu. Viola Davis‘le aralarındaki yarış nasıl sonuçlanacak hep beraber Pazar gecesi göreceğiz. Ayrıca umarım artık sektördeki veteran aktrislere de büyük ödülleri sundurmaya başlarlar. Streep favorim olmasa da En İyi Film ya da En İyi Yönetmen ödülünün artık farklı birileri tarafından verildiğini görmek hiç fena olmaz.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

4 Yorum

    1. shifty

      Ya ben Meryl Streep’i de Kate Winslet’ı da oyuncu olarak severim ama isteyen youtube’dan bakabilir ödül görüntülerine 😀 hızlı hızlı nefes alayım, diyecek birşey bulamayayım 😀 Böyle büyük oyunculardan bu kadar kötü performanslar hahaha

      Yanıt
  1. metin

    Sanırım en iyi film ödülünü en çok sunan isim Jack Nicholson… Bunda bir nebze de 1972 senesinde kimsenin en iyi film oscarını sunmak istemediği bir dönemde Jack abinin “bırak ya ben sunarım” demişliğinin payı var. O sene sinemanın en iyi filmlerinden olan A Clockwork Orange filminin ödül alma ihtimali ve bu filme ödül verirken hatırlanma korkusu pek çok ismi en iyi film ödülünü sunmaktan alıkoyarken Jack abimiz cesur davranmıştı. Gerçi ödülü A Clockwork Orange alaması ama Jack Nicholson, toplamda 7 kez en iyi film oscarını sunan isim olarak bir rekora imza atmış bulundu.

    Bu arada sanırım ben en iyi film oscarı sunucusu favorim 1959’da ödül sunan Ingrid Bergman…

    Yanıt

Yorum yazın...