Keyfî Drag Race Tekrarı: Bleh.

Keyfî Drag Race Tekrarı: Bleh.

Tersten başlamak gibi olacak ama tutamayacağım kendimi: Trinity the Tuck, Trixie Mattel ile birlikte RPDR tarihinin en kötü lip syncer’ı olabilir mi? Şimdi… All Stars 4’ün iki haftalık elemesiz aralığından sonra birilerinin gitmesi için gün sayar olmuştuk. Kendi kulübünü sıfırdan yarat, bir konsept bul ve misafirlerini eğlendir direktifleriyle verilen görevde de kimin sepetleneceğine dair ipuçlarını birkaç bölümdür alıyorduk zaten. Trinity’nin tarihteki en berbat lip sync olmaya aday, hatta Top 2 iken hayır canım o kadar beceriksizsin ki şimdi süzülerek evine dönüyorsun dedirten performansının ardından da Latrice kılını dahi kıpırdatmadan ipi göğüsleyip bir güzel sepetledi Valentina’yı. Ama soruyorum size ahali, Manila Luzon haricinde bu kadroda gerçekten taç giymeyi hak eden tek bir isim kaldı mı?

Ne büyük umutlarla başlamıştık değil mi? Booger nüfusunun eser miktarda olduğu bir kast, VH1’dan gelen para sayesinde RuPaul eski ilgili günlerine dönmüş. Dedikodular bolca drama göreceğimizi de söylüyordu zaten. Üstüne Hall of Fame’de çok çok sevdiğimiz birinin olacağına dair inancımız kuvvetlenmişti, ki hâlâ da umutlar tükenmiş değil. Şimdi doğru çıkan her dedikoduyla bir başka tren enkazına daha sürükleniyormuşuz gibi hissediyorum. Ne kadar görev birinciliği verirse verilsin karizmanın, eşsizliğin, cesaretin ve yeteneğin hat safhada olmadığı bir yarışmacı taçlandırılıktan sonra üçün beşin ne önemi olabilir? Ben Trinity’nin uyduruk törenini izlemek istemiyorum!

Sinirliyim. Bölüme değil de prodüksiyona sinirliyim, olacaklara sinirliyim. Her hafta ne olur bu sefer spoilerlar doğru çıkmasın diye yalvarırken kaçınılmaz finale doğru yelken açmamıza sinirliyim. Yarışa eğlence katan Valentina’nın hayal ettiğimiz queen olmamasına, Monique ile Monet’nin bitmek tükenmek bilmeyen çığlıklarına, Trinity’nin dokuzuncu sezonda vaat ettiklerini verememesine, Naomi’nin gölgelenmesine, Latrice’in iyi kostümlerini ilk haftalarda kullanmamasına… Bu bölümü de sevmeyi çok istememe rağmen yine betona yapışmama… Gerçi sezon start aldığından beri ilk kez jüriyle aynı fikirlere sahibim ama yani. Bununla da yetinecek değilim.

Yok ben bölümü konuşmayayım iyisi mi. Zaten podyumda da Latrice haricinde “olmuş” diyebileceğimiz doğru düzgün bir kostüm yoktu. Valentina ile Naomi’nin hem görevde, hem de sahnede bootlanmayı hak eden varlıklarıyla da hevesim kaçmış. Böyle dağınık bırakalım, olsun bitsin. Haftaya makeover var gerçi. Attaya giden All Stars 4 heyecanım küllerinden doğabilir. Ama şu an tüm vaktimi Adam Rippon ve Aquaria’dan nefret etmemiz için yapılmış 11. sezon ruveal’ına ayırdım. Yeni sezon gelsin ve bir All Stars’ı daha tamamen unutalım istiyorum. Gül emojileri sizinle olsun, hoşçakalın!

Keyfî Drag Race Tekrarı – Untucked

  • Susanne Bartsch 67 yaşındaymış!!!!!! DAFUQ?!?
  • Latrice Royale… Shoot.
  • Onuncu sezonda da DragCon görevi vardı hatırlıyor musunuz? Onu da fikir olarak çok beğenmiştim, ama uygulama pek tatsız sonuçlanmıştı. Aynısı bu görev için de geçerli. Yazdım kenara.
  • Hani kadın Youtuberlar gelecekti? Arkadaşlarını getiriyorlar haftaya makeover için. Çok ama çok eğleneceğiz bence, hazır olun!
  • Monét’ye ısınmak için çabalıyorum, Amerika. Ama Monique’le bu sezon yıldızım bir türlü barışmadı.
  • Untucked için bile çene çalamıyorum, farkında mısınız? Öf ne kötü bölümmüş…

Genel sıralamam
⭐⭐⭐⭐: Manila Luzon, Valentina
⭐⭐⭐Naomi Smalls, Latrice Royale
⭐⭐: Trinity the Tuck, Monét X Change, Gia Gunn, Monique Heart
: Farrah MoanJasmine Masters

Bu tabloyu da böyle bölüm bölüm kendime göre renklendireceğim:

Yarışmacı 1 2 3 4 5 6 7 8
Latrice Royale TOP2 HIGH SAFE BTM2 TOP2 TOP2  
Manila Luzon SAFE SAFE SAFE TOP2 TOP2 SAFE HIGH  
Monét X Change BTM2 TOP2 BTM2 BTM2 TOP2 SAFE SAFE  
Monique Heart LOW LOW HIGH SAFE HIGH SAFE SAFE  
Naomi Smalls HIGH SAFE TOP2 SAFE BTM3 TOP2 BTM2  
Trinity the Tuck SAFE SAFE TOP2 SAFE BTM3 BTM3 TOP2  
Valentina TOP2 TOP2 LOW TOP2 BTM3 SAFE BTM2  
Gia Gunn SAFE BTM2 BTM2     HIGH    
Farrah Moan SAFE BTM2       BTM3    
Jasmine Masters BTM2         BTM3    

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...