Ve döndüm!

Ve döndüm!

Öncelikle kocaman bir özür dilemek istiyorum hepinizden. Neredeyse iki hafta boyunca blog kapalıydı. Sosyal medyada beni takip edenlerin haberi vardır zaten de kısaca açıklayayım; sitede uzun zamandır devam eden bir çökme problemi yaşıyorduk. Bunu çok dikkate almamam gerektiği tavsiye edildiğinden ben de kendi hâline bıraktım. Ancak o çökme (VPS kaynaklı bir problem) koca bir dağa dönüştü ve neredeyse her şeyi kaybetmeme sebep olacak bir krize sürükledi siteyi. İki gün bakım, yok üç gün deneme, dört gün tekrar bakım, yok bilmem ne testi derken 12 gün kapalı kaldık.

Bu süreçte Oscar Boy’u kaybedersem film/dizi izleme alışkanlıklarıma ne olur sorgulamalarıyla birlikte her şeyi gözden geçirme fırsatı yakaladım. Merak etmeyin, kendimle baş başa kalışım kötü bir sonuç doğurmadı. Sizi bir süre daha bırakmaya niyetim yok. Ama yapmak istediklerim üzerine düşünmeye zorlayan bu ufak mola beni epey motive etti açıkçası. Özetle durmak yok, aynen devam diyor, 12 gün boyunca beni taciz eden tüm Oscar Boy misafirlerine kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. Hadi ben işe koyulayım da, bir iki şey yazayım. Yenilikleri zamanı geldikçe haber veririm. Öpüldünüz!

xx,
Umur

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...