Emmy’i nereden izleyebiliriz?

Emmy’i nereden izleyebiliriz?

Ödül sezonuna paket programda sevdalananlara sesleniyorum; 71. Primetime Emmy Ödülleri bu gece dağıtılıyor! Ben gelenek olduğu üzere son kazanan tahminlerimi ayrıntılı bir şekilde günlerdir paylaşmaktayım. Sırayla drama, komedi, mini dizi & TV filmi, variety & reality yazılarını okuyabilirsiniz. Gece boyunca aday oldukları her dalda sonuna kadar Succession, When They See Us ve Fleabag destekleyeceğimi de ekleyeyim. Ama tabii asıl soru Emmy’i nereden izleyeceğiniz. Hemen yardımcı olayım:

  • Evinde Digiturk’ü olanlara hayat kolay. Birinci kanalda TSİ 03.00’te başlayacak tören. Simültane çeviri ya da orijinal sesiyle izleyebileceksiniz 71. Primetime Emmy Ödülleri’ni. Yalnız internette paylaşacaklarına dair resmî bir açıklama yok. Dolayısıyla Digiturk sahibi değilseniz diğer seçeneğe yönlendireyim sizleri.
  • Her zamanki gibi elimizde birkaç stream linki mevcut. Ancak saati geldiğinde illa bozuluyor ve güncellemem gerekiyor linki ama olsun, biz kendimizi sağlama alalım: USTVGOStream2watch (CH04) ve 123TV. Ben yine de saat 3’e gelirken bu linkleri kontrol eder hangisinin doğru, hangisinin yanlış olduğunu söylerim.

 

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...