Takip et

Ödüller

12. Readers’ Choice TV Ödülleri oylaması başladı!

tarihinde yayınlandı.

Normal şartlar altında benim ya da Emmy’nin adaylarından etkilenmeyin diye 1 Haziran’da açtığım Readers’ Choice TV Ödülleri oylamasında bu yıl neredeyse yaz sonunu gördük. Sebebi tabii ki de benim taşınmam ve asla oy pusulalarını hazırlayacak vakit bulamamam tabii ki de. Başına oturacağım zaman da Emmy kendi sitesinden anketleri hazırlamamı kolaylaştıran listeleri kaldırınca iyice rötar yedik. Ama bir bakıma iyi oldu. Böylece hem sizler için yepyeni kategoriler açtım, hem de oylamanın aday belirleme aşamasını büyütme kararı aldım.

Bundan böyle reality/variety, mini dizi, komedi ve drama kanatlarında aday belirleme oylamalarını ayrı günlerde yapacağız. Çünkü görüyorum ki bir anda 120 kategori doldurmak zorunda kaldığınızda inanılmaz yorgun düşüyor, sonlara doğru hiçbir şey işaretlemeyip kaçıyorsunuz. Şöyle bir takvim çıkardım hatta:

  • 25 – 27 Haziran: Reality/Variety aday belirleme oylaması
  • 28 – 31 Haziran: Mini dizi aday belirleme oylaması
  • 1 – 4 Ağustos: Komedi aday belirleme oylaması
  • 5 – 8 Ağustos: Drama aday belirleme oylaması
  • 9 Ağustos: 12. Readers’ Choice Ödülleri aday duyurusu
  • 10 – 14 Ağustos: Kazanan oylaması
  • 15 Ağustos: 12. Readers’ Choice Ödülleri kazananları

Her zamanki gibi oylamanın 1 Haziran 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında yeni sezonunun büyük bir kısmı yayınlanmış diziler için geçerli olduğunu da not düşeyim. Startı da animasyon, reality, variety, belgesel ve yeni dizi kategorileriyle vereceğiz. Alıştırma gibi düşünün. Elleriniz dert görmesin şimdiden. Hadi mazbatayla…

ANİMASYON, REALITY, VARIETY, BELGESEL ve YENİ DİZİ
kategorilerinde oy kullanmak için tıklayın >>>

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin