Takip et

Haberler

96. Akademi Ödülleri Disney+’ta yayınlanacak!

tarihinde yayınlandı.

Her sene yaşadığımız “Oscar’ı nereden izleyeceğiz?” gerilimi Disney+’dan gelen müjdeli haberle sona erdi. Oppenheimer ve Christopher Nolan’ın taç giyme töreni olmasını beklediğimiz 96. Akademi Ödülleri, orijinal dilinde ve İngilizce altyazılı olarak 10 Mart’ı 11 Mart’a bağlayan pazar gecesi Disney+ üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Jimmy Kimmel’ın dördüncü kez ev sahipliğini üstleneceği gece Türkiye saati ile 01.30’da Kırmızı Halı’yla başlayacak, ardından da bu sene töreni bir saat erkene alan AMPAS sayesinde çok da büyük bir fark yemeden, Türkiye saati ile 02.00’de Ödül Töreni’ni izleyeceğiz.

Törenle ilgili detaylar da belli oldu. Jon Batiste, Becky G, Billie Eilish, Finneas O’Connell, Scott George & Osage Şarkıcıları, Ryan Gosling ve Mark Ronson, En İyi Özgün Şarkı kategorisindeki parçaları seslendirecek. Ödül takdim etmek üzere sahneye çıkacak isimler de şöyle: Mahershala Ali, Nicolas Cage, Jamie Lee Curtis, Brendan Fraser, Jessica Lange, Matthew McConaughey, Lupita Nyong’o, Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Ke Huy Quan, Sam Rockwell, Michelle Yeoh, Zendaya, Bad Bunny, Chris Hemsworth, Dwayne Johnson, Michael Keaton, Regina King, Jennifer Lawrence, Kate McKinnon, Rita Moreno, John Mulaney, Catherine O’Hara, Octavia Spencer, Ramy Youssef, Emily Blunt, Cynthia Erivo, America Ferrera, Melissa McCarthy, Steven Spielberg, Anya Taylor-Joy, Charlize Theron, Christoph Waltz ve Forest Whitaker. Bununla birlikte Hugh Jackman’ın sunduğu 2009 yılındaki 81. Akademi Ödülleri’nde olduğu gibi oyuncu adaylarını geçmiş yılların kazananları takdim edecek.

TÖRENE NASIL HAZIRLANACAĞIZ?

Disney+ bütün yükü üzerinizden aldığı için tahminlere bakmak ve Oscar sohbetlerini dinlemek haricinde yapmanız gereken bir şey yok artık. Benim bir aydır sürdürdüğüm Oscar Rehberi serisinde kısalar dahil bütün kategorilerin tahminleri mevcut. Eğer beni ciddiye almıyorsanız da Ali Ercivan, Aras Bayram, Aslı Ildır, Emre Eminoğlu, Engin Ertan, Enzel Yılmaz, Kaan Denk, Kaan Karsan, Melikşah Altuntaş, Melis Behlil ve Seda Artar’ın katılımıyla Altın Avcıları var. Yolda dinleyerek yarışın son durumundan haberdar olmak isteyenlere O Podcast’in yeni bölümünü işaret edeyim. Bunlar haricinde Şenay Aydemir’in Artı TV’de yayınlanan Netlik Ayarı programında Yeşim Burul ile birlikte genel bir ödül sezonu değerlendirmesi yaptık. Bu akşam saat 21.00’de Yekta Kopan’ın Instagam hesabında, yarın da Kutsal Motor’un canlı yayınında Oscar konuşmaya devam edeceğim.

Devamını oku
1 Comment

1 Comment

  1. GGGÖ

    9 Mart 2024 at 20:23

    Yarın link atacak mısınız Umur bey?

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin