Takip et

Haberler

Django Unchained’den ilk kareler

tarihinde yayınlandı.

Dün bilgisayar başında olmadığım için Tarantino‘nun yeni filminin yayınlanan ilk fotoğraflarını paylaşamadım sizlerle. Geç de olsa merakla beklediğimiz Django Unchained‘den iki kareyi sunuyorum şimdi huzurlarınıza. Buyursunlar…

Devamını oku
4 Comments

4 Comments

  1. Uygar

    27 Nisan 2012 at 16:26

    DiCaprio ve Tarantino’ya ilk oscarlar geliyor

  2. Memento

    29 Nisan 2012 at 17:52

    Erken değil mi Oscar muhabbeti için? Leo için ne zaman Oscar geliyor dense Leo, Oscar’dan bir o kadar uzaklaşıyor. Shutter Island’la alacak diyorlardı, aday gösterilmedi. J. Edgar’la alacak diyorlardı, aday gösterilmedi. Brad Pitt için de I.Basterds’taki rolüyle Oscar alacak diyorlardı, aday gösterilmedi. Konuşmak için erken, hem de çok erken. J. Edgar son örnek. Herkes film daha çekilmeden filmin senaryo, yönetmen, oyunculuk dallarına aday gösterileceğini söylüyordu. Ortaya vasata yaklaşamayan bir film çıktı, unutuldu gitti. Django Unchained için de konuşmak erken. Tarantino’nun westernle Oscarlanması bana Hollywood’tan teklif gelmesi ile aynı olasılık değerine sahip. Üstelik bu sene de güçlü (görünen) bir sürü film mevcut. Gene de dediğim gibi bunlardan konuşmak için henüz çok erken.

    Bu Oscar muhabbetini geçersem… Filmi çoğu kişi gibi merakla bekliyorum. Özgün bir film olup olmayacağını, Tarantino’nun gene yüzlerce filmden çalıp çalmadığını, DiCaprio’nun bu kez What’s Eating Gilbert Grape’teki performansını aşıp aşamayacağını epey merak ediyorum. Keyifli bir film olacağı kesin. DiCaprio farklı bir oyunculuk tutturursa film daha da zevk verir. Kadro da epey sağlam. Yeni görselleri ve fragmanı da merakla bekliyorum.

  3. shifty

    30 Nisan 2012 at 00:58

    tarantino’nun sağdan soldan çarptığı efsanesi de çok komiktir ha. adam tam bir sinefil ve izlediklerinden etkilenip, işlerinde kullanması oldukça normal. birebir kopyalama durumu olmadığını sanıyorum

  4. Emre Mürütsoy (@Murutsoy)

    1 Mayıs 2012 at 03:10

    Tarantino en sevdiğim yönetmendir,hastasıyım desem yetmez heralde.Filmi de çok uzun zamandır bekliyordum,her zamanki gibi beklentim yüksek.Tarantino’nun bizi hayal kırıklığına uğratmayacağını bildiğimden endişelenmiyorum açıkcası.

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin