Takip et

Videos

Fragman: The Hunger Games – Catching Fire

tarihinde yayınlandı.

Catching-Fire-2

  • Amerikalılar’ın vizyondaki boşlukta önlerine çıkan tek eli yüzü düzgün şey olunca yere göğe sığdıramadıkları The Hunger Games’in ikinci filmi en az ilki kadar ilgimi çekmiyor. Fragman da ne kadar berbat bir şey izleyeceğimizin habercisi gibi. Ama kitabın fanatikleri inanılmaz heyecanlılar. Okumadığım için yorum yapamıyorum. Zannediyorum kağıt üzerinde Açlık Oyunları fikri beyazperdede olduğundan daha eğlenceli. En azından buna inanmak istiyorum. Çünkü hakikaten de çekilir dert değil gibi geliyor bana bu seri.
  • Kadro epey genişlemiş. Ya da hep genişti de ben fark ediyorum. Bir Amerika versiyonu Harry Potter olarak sona erecekse daha veteran aktörlerin de karıştırılmasını istiyoruz listeye. Mesela son bölümde Al Pacino çıkıp “Bunların hepsi bir rüyaydı.” dese hiç fena olmaz.
  • J-LAW!!!!!! Büyük bir hayranlık beslediğim, yetenekli ve genç aktris Jennifer Lawrence’ın oynadığı her şeyi izlemem gerektiği için ilgimi çekmemesine rağmen Catching Fire’a da gidip sinemada göz atacağım sanırım. Fragmanda görünce bile heyecanlandım. İşin “Academy Award winner Jennifer Lawrence in The Hunger Games: Catching Fire” kısmı can sıkmıyor değil.

THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE
Yönetmen: 
Francis Lawrence
Oyuncular: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Sam Claflin, Lenny Kravitz, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Toby Jones, Amanda Plummer, Jena Malone, Lynn Cohen

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin