Fragman: 12 Years a Slave

Fragman: 12 Years a Slave

still-of-chiwetel-ejiofor-in-12-years-a-slave-large-picture

Başarılı yönetmen Steve McQueen, Hunger ve Shame’den sonra büyük bir prodüksiyonla beyazperdeye geri dönüyor. Filmin kadrosunda yine pek sevgili oyuncu Michael Fassbender ve onun yanı sıra Brad Pitt gibi yıldız isimler var. Neredeyse çalışmakta olan tüm iyi siyahi oyuncuları bir araya toplamış McQueen. Chiwetel Ejiofor, Adepero Oduye, Dwight Henry, Alfre Woodard… İzlemesi keyifli olacağa benzer. Bu arada geçen sene “next best thing” muamelesi yaptığım Scoot McNairy’yi de görmek hoşuma gitti. Fragman fazlasıyla klasik ama oyuncuları sebebiyle de bir o kadar heyecan verici duruyor. Buyursunlar….

12 YEARS A SLAVE
Yönetmen: 
Steve McQueen
Oyuncular: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, Paul Dano, Paul Giamatti, Lupita Nyong’o, Brad Pitt, Alfre Woodard, Sarah Paulson, Quvenzhane Wallis, Dwight Henry, Adepero Oduye, Michael K. Williams, Garret Dillahunt, Ruth Negga, Scoot McNairy, Taran Killam

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

0 Yorum

Yorum yazın...