Müjdemi isterim!

Müjdemi isterim!

oscars

Oscar Boy & Readers’ Choice Ödülleri’nin 7. yılında artık ikisini ayırmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Bundan böyle Oscar Boy Ödülleri tüm adayları ve kazananlarını benim tarafımdan belirlenmeye devam ederken Readers Choice’un da tüm yükümlülüğünü siz, okuyucular, üzerinize alacaksınız. Ben kendi seçimlerimi muhtemelen Şubat ayını görmeden ilerleyen haftalarda açıklarım. Çünkü listemde değişiklik yaratacağına inandığım ve izlemediğim filmlerin sayısı oldukça az. Readers Choice’un durumu ise biraz karışık. Bundan böyle adaylar da sizler tarafından belirlendiği için vizyon takvimine göre mi, yoksa screener sezonuna göre mi oy verip vermeyeceğinize karar verin istiyorum. Ben Readers’ Choice için ideal oylama tarihlerini oluşturdum. Seçiminizi yapın bakalım:

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

0 Yorum

    1. Umur Çağın Taş

      Esasında “Hayır” oyları daha fazla gelmişti; ama bu sene gerçekten benim adaylarımın büyük favorilerle uzaktan yakından alakası yok. Ne Gone Girl, ne de Nightcrawler’ın esamesi okunmayacak. Ben de listede Jake Gyllenhaal’u, Rosamund Pike’ı, Michael Keaton’ı göremeyince çıldıracak okuyucunun negatifliğinden kaçmak için tüm sorumluluğu sizlere atmaya karar verdim. Böylece birbirinizi suçlarsınız ve ben de aradan sıyrılmış olurum. :))

      Yanıt
  1. Gözen

    TheOscarboy bey olabilir her seferinde tutturacak değilsiniz ya, benim de tahminlerim vardı tutmadı. Sağlık olsun biz yine sizin tahminlerinizi duymak isterim…

    Yanıt
    1. Umur Çağın Taş

      Bir yanlış anlaşılma olmuş, tahminlerden bahsetmiyoruz Gözen. Her yıl dağıttığımız Oscar Boy ve Readers’ Choice Ödülleri’nin her ikisinin de adaylarını ben belirliyordum. Şimdi ikisini ayırdım. Ben yine kendi ödüllerimi Oscar Boy Ödülleri olarak dağıtacağım. Sizler ise Readers’ Choice Ödülleri için adayları belip kazananları seçeceksiniz.

      Yanıt
  2. Refik Eren Uysal

    Şimdi de ben ikilemde kaldım iyi mi =D Bizim ömür törpüsü vizyon takvimine göre yaparsak çok sarkacak e screener desem benim gibi kıt İngilizceliler altyazı beklemek zorunda kalacak e bu da zaman kaybı.Ben bir seçimde bulunmayıp çoğunluk ne derse ona uyacağım ve belirlenen tarihe kadar eksiklerimi bir şekilde tamamlamaya çalışacağım.Ne güzel size bırakmıştık şimdi ayıkla pirincin taşını.Yalnız adaylar belirlendikten sonra da Oscar Boy’da kızılca kıyamet kopar ,fanboylar basar valla siteyi Allah sonumuzu hayır etsin.

    Yanıt

Yorum yazın...