Takip et

Tahminler

NBR Tahminleri

tarihinde yayınlandı.

Yarın, yani 2 Aralık Perşembe günü önemli bir ödül olan National Board of Review Ödülleri sahiplerini bulacak. Geçen sene tahminde bulunmamıştım ama bu sene kazanları tahmin etmeye çalışacağım. Yarın ödüller açıklandıktan sonra daha detaylı konuşuruz. Şimdilik sizi NBR tahminlerimle başbaşa bırakıyorum.

En İyi Film: The Social Network
En İyi 10 Film: 127 Hours, Black Swan, The Fighter, Hereafter, Inception, The Kids Are All Right, The King’s Speech, Toy Story 3, True Grit, Winter’s Bone (Bu adaylardan birinin yerini Blue Valentine alabilir.)
En İyi Yönetmen: David Fincher, The Social Network (Ama 2 sene önce de Fincher almıştı. O yüzden ödül Aronofsky, Hooper ya da Boyle‘a gidebilir.)
En İyi Erkek Oyuncu: Colin Firth, The King’s Speech
En İyi Kadın Oyuncu: Natalie Portman, Black Swan (ya da Annette Bening)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Sam Rockwell, Conviction (Bu dalda enteresan isimlere ödül vermeyi tercih ediyor NBR. O yüzden Christian Bale ya da Geoffrey Rush yerine Sam Rockwell haricinde Mark Ruffalo veya Andrew Garfield da olabilir.)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Melissa Leo, The Fighter
En İyi Animasyon: Toy Story 3
En İyi Özgün Senaryo: The Kids Are All Right
En İyi Uyarlama Senaryo: The Social Network
En İyi Belgesel: Inside Job
En İyi Çıkış Yapan Aktör/Aktris: Andrew Garfield & Jennifer Lawrence

Siz de tahmin yapmak isterseniz geçmiş yılların NBR Ödülleri’ni sitemizden bulabilirsiniz. Yarın ödüller açıklandığında zaten konuşuruz. Şimdilik tahminlerle idare edin.

Devamını oku
Yorum Yapın

0 Comments

  1. Adem

    1 Aralık 2010 at 19:54

    En iyi film the king’s speech,en iyi yönetmen tom hooper,en iyi kadın oyuncu annette bening,en iyi erkek oyuncu colin firth,en iyi yardımcı erkek oyuncu geoffrey rush,en iyi yardımcı kadın helena bonham carter.en iyi 10 film the social network,the king’s speech,black swan,toy story 3,the kids are all right,blue valentine,inception,winter’s bone,true grit,the fighter

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin