Takip et

Haberler

Yekta Kopan’la bir Oscar klasiği

tarihinde yayınlandı.

Dilek Hanif

Artık Türk Oscar izleyicisi için bir klasik haline dönüşen Yekta Kopan bu akşam da başarılı sunumuyla NTV stüdyolarından sabaha kadar bizlerle beraber olacak. 00:10’da NTV’de başlayacak programda klasik olarak Tuğrul Eryılmaz ve Mehmet Açar da yorumlarıyla gece boyunca NTV ekranlarında Yekta Kopan‘a eşlik edecekler. Saat 01:00’da başlayacak Kırmızı Halı Töreni’nde ise Dilek Hanif‘i dinleyecekmişiz gibi gözüküyor. Daha önceki senelerde Cemil İpekçi, Ece Sükan, Cengiz Abazoğlu gibi isimleri dinlemişken şimdi Dilek Hanif‘in ilginç yorumlarına maruz kalacak olmak fena. Bu arada WTFashion sitesinden canlı canlı Kırmızı Halı heyecanını takip etmeniz mümkün. 03:30’da başlayacak töreni ayrıca simültane çevirim olmadan orjinal haliyle cnbc-e’den izlemeniz mümkün. Ben zaten gece boyunca live blogging yapmak üzere burada olacağım. Sabaha kadar da buradayım. Heyecan dorukta…

Devamını oku
4 Comments

4 Comments

  1. tugrul

    27 Şubat 2011 at 16:54

    Çok gec saatlerde baslıyor tören maalesef. O yüzden ızleyebılır mıyım bılemıyorum ama en azından kırmızı halı kısmını kesın ızlerım. Gecen sene yekta kopan ntv de yıne kırmızı halı yayınını yaparken, nurgul yesılcay gıbı elestırmekten bıraz yoksun bırını cagırmıstı. Keske atilla dorsay gıbı degerli sinema elestirmenini de konuk etselerdi. En azından dilek hanif modacı ve kırmızı halı gecıtındekı fılm yıldızlarının gıyımlerı ıle ılgılı yorum yapabılecek düzey, tecrube ve yetenegınde olacagını dusunuyorum.

    • umurtas

      27 Şubat 2011 at 16:56

      Dilek Hanif daha önce de katılmıştı programa. Ben de modacı olarak daha düzeyli eleştiriler yapar zannediyordum ama izleyince göreceksin, biraz ilginç bir kadın. O yüzden yine Dilek Hanif’i dinleyecek olmak epey sıkıntılı geliyor bana.

      Bu arada geçen sene Nurgül Yeşilçay yoktu. Dilek Hanif ve Ece Sükan vardı ki Sükan stüdyodan değil Fransa’dan katıldı. Karıştırmış olabilir misin?

  2. tugrul

    27 Şubat 2011 at 17:17

    Haklısın. Kate wınslet’ın kazandıgı sene ordaydı. Ne kadar itici konusuyordu. kate’ı hıc sevmıyormus vs. Dobralık olarak dusunulebılır ama sonucta bu sekılde bır yorum yapması tuhaf gelmıstı bana. O sene cengız abazaoglu vardı. Portman lıla renk bır kıyafetle ne kadar guzel gorunuyor dıyordu. Sanırım o da hayrandı 🙂 Bu arada msn adresınız varsa konusmak ısterım sızınle..

  3. Yigit

    27 Şubat 2011 at 20:23

    Yekta kopanın çok tatlı bir sesi var

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin