Oscar Özel Yayını – Canlı

Oscar Özel Yayını – Canlı

0.15 – NTV’de Oscar Özel Yayını başladı. Yekta Kopan, Tuğrul Eryılmaz, Mehmet Açar, Dilek Hanif NTV stüdyosundaki 4 isim. Gecemiz başlasın!

0.18 – Tuğrul Eryılmaz‘ın tahmincilikten çok kendi seçimlerini yapıyor. Ama söylediği çok güzel birşey var: “The King’s Speech çıkmasa Black Swan çıksa üzülecek miyiz? Ya da Inception? Bunlar yılın en iyi 10 filmi.” Niye kazandı sorusunun çok sorulmasını ve acımasızca eleştirilmesine karşı çıkışımı çok güzel açıkladı. Teşekkürler Tuğrul Eryılmaz!

0.21 – Bu yıl reyting alacağını düşünmüyormuş Mehmet Açar. Katılmamak elde değil. Belki Hathaway & Franco‘nun varlığı birşeyleri değiştirebilir.

0.25 – Tuğrul Eryılmaz,Inception kazanabilir, 127 Hours kazanmasın” dedi. Really?

0.27 – “The Social Network sıkıcı bir filmdi be Mehmet!” Daha fazla gülemezdim.

0.30 – Jennifer Lawrence‘ın performansını bir tek ben anlayamamış gibi hissediyorum çoğu zaman. Neden aday oldusundan çok neden anlamadımındayım.

0.39 – Dilek Hanif‘in komik yorumlarını dinlemek istemiyorum diyenler için: WTFashion

0.45 – Mehmet Açar‘ı dinledikçe ben niye orada değilim diye düşünmeden edemiyorum. Bir eleştirmene daha fazla özenemezdim. Seviyoruz seni sayın Açar.

0.47 – Aileyle Oscar izlemenin etkileri. Sürekli bir “The King’s Speech çok güzeldi.” söylemi…

0.48 – Paul Bettany, The King’s Speech‘de Colin Firth‘ün rolünü The Tourist‘in çekimleri yüzünden reddetmek zorunda kalmış. İsabet olmuş mu diyelim…

0.52 – En İyi Yabancı Film Oscar’ını hayatımızda bir kez olsun gerçekten tahmin edebilecek miyiz?

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

4 Yorum

Yorum yazın...