Takip et

Oscar Boy Özel

10 kategoride 2. aşama başladı

tarihinde yayınlandı.

Adrian Grenier, Entourage

TV’nin en iyilerini seçmeniz için 5 Mayıs’da Oscar Boy sayfaları üzerinden bir oylama başlatmıştık. Sizlere daha önce de bu oylamanın 4 aşamadan oluştuğundan bahsetmiştim. İşte birinci aşama şu an itibariyle kısmen tamamlandı. “Kısmen” diyorum, çünkü konuk oyuncu kategorilerinde hala oylamanın 1. aşaması devam ediyor. Bunun nedeni ise konuk oyuncu kategorilerini daha sonra eklememiz. 4 konuk oyuncu kategorisi de oylamanın 2. aşamasına 13 Mayıs gecesi geçmiş olacak.

Peki 1. aşamadan 2. aşamaya geçişte neler oluyor? Hemen söyleyelim. 5-11 Mayıs tarihleri arasında konuk oyuncular haricindeki 10 kategoride gerçekleşen 1. aşamanın sonunda artık bu 10 kategori sizin önerilerinize kapalı. Yani “Diğer” kısmını doldurmak için an itibariyle geç kalmış bulunmaktasınız. Ayrıca oy tekrarları da sona ermiş durumda. İlk hafta fanların delice adayları desteklemesine izin vermiştik ama artık buna izin yok. Ve tabi bu 10 kategoride 7 gündür hiç oy almayan adaylar da elenmiş durumdalar. Aşağıya elenen isimleri yazdım. Pek şaşıracağınızı zannetmiyorum, sonuçta hiçbiriniz seçmedi bu isimleri. Sadece En İyi Kadın Oyuncu (Drama) ve En İyi Dizi (Komedi) dallarında aday adayı olan her oyuncu/dizi oy aldı. Bu yüzden aralarından kimseyi eleyemiyoruz.

Şimdi 18 Mayıs’a kadar oylamanın 2. aşaması gerçekleşecek. 3. aşamada ise sadece ilk 10 yarışacak ve daha sonra da adayları açıklayacağız zaten. Ama şimdilik bunları düşünmeye gerek yok.  Oy vermek için burayı tıklamanız yeterli. Kimlerin elendiğini görmek için ise buyursunlar:

Sıfır oy alanlar

Drama

En İyi Dizi: Big Love, In Treatment, Justified, Sons of Anarchy, Treme
En İyi Erkek Oyuncu: Bill Paxton (Big Love), Ray Romano (Men of a Certain Age)
En İyi Kadın Oyuncu:
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Andre Braugher (Men of a Certain Age), Irrfan Khan (In Treatment), Kit Harington (Game of Thrones), Peter Dinklage (Game of Thrones)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Bonnie Bedelia (Parenthood), Ginnifer Goodwin (Big Love), Khandi Alexander (Treme), Lorraine Bracco (Rizzoli & Isles)

Komedi

En İyi Dizi: –
En İyi Erkek Oyuncu: Adrian Grenier (Entourage), Danny McBride (Eastbound & Down), Neil Flynn (The Middle), William Shatner ($#*! My Dad Says)
En İyi Kadın Oyuncu: Elisha Cuthbert (Happy Endings), Mary-Louise Parker (Weeds), Valerie Bertinelli (Hot in Cleveland)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Aziz Ansari (Parks & Recreation), Jack McBrayer (30 Rock), John Krasinski (The Office), Rainn Wilson (The Office)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Alison Brie (Community), Jenna Fischer (The Office), Kristen Wiig (Saturday Night Live)

Devamını oku
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Konuk oyuncu kategorilerinde de 2. aşama başladı « Oscar Boy

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin