Konuk oyuncu kategorilerinde de 2. aşama başladı

Konuk oyuncu kategorilerinde de 2. aşama başladı

Edie Falco, Nurse Jackie

2 gün evvel kendi TV ödüllerimizin 10 kategorisine oylamanın 1. aşamasından 2. aşamaya geçildiğini söylemiştik. Konuk oyuncularla ilgili duyuruyu da ilerleyen günlerde yapacağımdan bahsetmiştim. O gün geldi çattı. Artık konuk oyuncu kategorileri için de oy tekrarı kapanmış durumda. Ayrıca sıfır oy alanlar da listeden tamamen çıkarıldı. Ve tabi “Diğer” kısmı da yok. Oylama için buraya tıklamanız yeterli. Elenen aday adayları ise şöyle:

Sıfır oy alanlar

En İyi Konuk Erkek Oyuncu (Drama): Burt Reynolds (Burn Notice), William Baldwin (Parenthood)
En İyi Konuk Kadın Oyuncu (Drama): Debra Messing (Law & Order: Special Victims Unit), Irma P. Hall (Harry’s Law), Joan Cusack (Law & Order: Special Victims Unit), Shohreh Agdashloo (Law & Order: Special Victims Unit)
En İyi Konuk Erkek Oyuncu (Komedi): Carl Reiner (Hot in Cleveland), James Spader (The Office), Richard Dreyfuss (Weeds)
En İyi Konuk Kadın Oyuncu (Komedi): Cloris Leachman (Raising Hope), Judith Light (Nurse Jackie), Marian Seldes (Nurse Jackie), Mary Tyler Moore (Hot in Cleveland)

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...