Takip et

Haberler

The Muppets ve Cirque du Soleil

tarihinde yayınlandı.

Bir kez daha geçmişe geri dönüş yaptığını kanıtlamak isteyen Akademi 20-30 yıl önce miladını doldurmuş The Muppets‘dan Kermit ve Miss Piggy’nin ödül sunacağını açıkladı. Neyseki aylar öncesinde Muppetlar‘ın töreni sunacağı dedikodularına tercih ediyorum bu durumu. Tabi hayranlarına da saygı duyuyorum ama yani Muppetlar‘ın da tarihin tozlu sayfalarında yerini alma zamanı gelmedi mi?

Ayrıca sanki bu yıl törende sıkılacağımızın altını çizmek ister gibi Cirque de Soleil‘ın tören sırasında bir gösteri yapacağı açıklandı. Danny Elfman eşlik edecekmiş kendilerine. Ben mi hiçbir şeyden memnun olmuyorum yoksa bu yılın prodüktörleri özellikle mi yapıyor bu seçimleri anlamıyorum.

Devamını oku
8 Comments

8 Comments

  1. Kemal

    18 Şubat 2012 at 11:34

    Hahaha valla tarihin tozlu sayfasından çıktılar aslında. Muppets bu senenin en hit şeyi sonuçta. Millet nasıl isyan etti şarkı da söylenmeyecek denince 🙂

  2. Memento

    18 Şubat 2012 at 12:43

    Tıpkı geçen sene ve ondan önceki sene ve ondan önceki senede olduğu gibi bu sene de izlemeyeceğim Oscarları. Her ödülden sonra araya reklam girmesi, kırmızı halıda ünlülere hep aynı soruların sorulması, ödülü sunacak kişilerin espri yapmaya çalışıp bunu hiçbir zaman becerememeleri, sahneye çıkıp ödülü alanlarda bir yapmacıklık hissetmem, ödül alanların konuşmalarının hep ama hep aynı olması, simultane çevirinin hep ama hep berbat olması, gecenin bir yarısından sabahın ilk ışıklarına kadar sürmesi, ödüllerde sürprizlerin olmaması gibi nedenlerden ötürü töreni izlemiyorum. sabahleyin ntv’nin sitesinden kimlerin ödül aldığını videolardan izliyorum zaten, yetiyor da artıyor. Böylesi çok daha iyi. Zira altı saatlik tören maksimum on beş dakikaya inmiş oluyor. Ayrıca törenin altyazılı ve kırpılmış versiyonu törenden sonraki günün 22.00’ında cnbce’de yayınlanıyor.

    • shifty

      18 Şubat 2012 at 14:13

      ee niye theoscarboy sitesindesin ki o zaman. bin tane başka sinema sitesi var

    • Memento

      18 Şubat 2012 at 14:51

      Ödül törenini izlemeyeceğim dediysem ödülleri kimin alacağını merak etmiyorum anlamına gelmiyor bu. Ben diğer takipçilere nazaran daha az takıyorum ödül törenlerini ama gene de takip etmekten de, yorumlamaktan da hoşlanıyorum. Bu tahminleri en iyi Umur yapıyor. Ayrıca onca ödül törenini takip edip yazıya döküyor ve senenin öne çıkan filmlerini görmüş oluyoruz sayesinde. Ben törenleri takip etmem. Oscar şu gün, eleştirmen birlikleri ödülleri şu gün diye takip etmem. Onun yerine burayı takip ediyorum. Bu siteye tıklayan herkesin (yorum yapanlar dışında) Oscar’ı izlediğini mi düşünüyorsun? Öyleyse fena halde yanılıyorsun. Törenleri son bir kaç senedir sevmiyorum. Bunu diyen de tek ben değilim. Oscar’ı çok seven Umur da sıkıcılaştığından dem vuruyor. Törenleri izlemeyen onca kişi var ama bunlar ödülleri kimin alacağı üzerine de, adaylar üzerine de kafa patlatıyorlar. Tören sıkıcı. Bu bir gerçek. Hugh Jackman’dan sonra da düşüş sona ermedi. Reytingler de öyle diyor. İstersen bir bak: http://theoscarboy.com/2011/03/01/reytingler-geldi/

    • shifty

      18 Şubat 2012 at 15:23

      çok da umrumda değil açıkcası 😀

  3. shifty

    18 Şubat 2012 at 14:13

    MUPPETLAR ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ULEN.HASTASIYIM 😀

  4. Yavuz EKİN

    18 Şubat 2012 at 17:46

    Muppetler ın sıkıcı oldugunu düsünmüyorum. Özellikle de benim gibi 80 lerde çoçuk olanlar için daha da anlamlı. Umur bu arada herseyden sızlanır oldun. İstiyorsun ki hersey senin dedigin gibi olsun. Adaylardan tut kazanacaklara, sunuculara kadar..

  5. Yavuz EKİN

    19 Şubat 2012 at 13:48

    miss piggy özledim en cok yaww 🙂 Umarım güzel bir show olur..

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin