The Last Man on Earth (3. Sezon)

The Last Man on Earth (3. Sezon)

Yaratıcı: Will Forte | Oyuncular: Will Forte, Kristen Schaal, January Jones, Mel Rodriguez, Cleopatra Coleman, Mary Steenburgen, Kenneth Choi, Kristen Wiig, Keith L. Williams, Mark Boone Junior, Jon Hamm, Laura Dern, Timothy V. Murphy | 20 dakika | Fox

| B+ |


Ömrümün geri kalanını Saturday Night Live ekibinin yanında, Lorne Michaels’la karşılaştığımda nefessiz kalarak, 8H stüdyosunun yayıldığı iki katta geçirmek istiyorum. Televizyonla ciddi anlamda ilgilenmeye başladığım ilk andan beri aklımın bir köşesinde New York’a bilet alıp SNL’in kulisinde kaçak bir hayat sürmek var. Dolayısıyla programın mezunlarının dizilerine, yer aldıkları filmlere ayrı bir ilgi duymamı doğal karşılamanız gerek. Tina Fey ve Amy Poehler’lı altın dönemin yüzlerinden Will Forte, SNL sayfası kapandıktan sonra uzunca bir süre 30 Rock’da Jane Krakowski’nin en az onun kadar deli sevgilisi olarak hizmet verdi. Şimdi ise yaratıcıları arasında yer aldığı The Last Man on Earth isimli dizisinde üçüncü sezonu tamamlıyor. NBC komedi ailesine yakınlığına olanların konuk oyuncu kontenjanını doldurduğu yapım bu yıl bıkkınlık veren habitatını değiştirip seyircinin ilgisini ayakta tutacak numaralar yapmaya karar vermiş. Kristen Wiig’in muhtemelen dördüncü sezonda daha çok vaktimizi alacak varlığı, Tandy’nin (Forte) ekibin arasına geri dönüp daha stabil ilişkiler kurma çabası ve özellikle yan karakterlerde parlayan Mel Rodriguez, Mary Steenburgen gibi başarılı yıldızların doğru değerlendirilmesiyle ortaya çıkan ürün tadından yenmeyecek kadar leziz. Network komedilerinin şansı da bu oluyor sanırım. Dizinin çekimleri devam ederken izleyicinin tepkisini ölçebildiğinizden kan kaybettiğini düşündüğünüz yere pansuman yapabiliyorsunuz. Gönül Wiig’in daimi bir üye olmasını istiyor bu aileye ama ben hâlâ malzemesi çok çabuk tükenebilecek bir hikayeyi ayakta tutabilmelerinin ve sınırlı hareket alanlarından epeyce espri sağabilmelerinin etkisi altındayım. Durmadan yola devam etmekle ilgili tüyler ürpertici, düşüncesi bile etlerimi titreten sloganı yazının sonuna kondurduğumu farz edin.
MVP: Mel Rodriguez

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...