Yine Tom Hanks, yine Tom Hanks…

Yine Tom Hanks, yine Tom Hanks…

Her sene Akademi Ödülleri’nde görmeye alıştığımız Tom Hanks, bu yıl da yine ödül sunmak için sahneye çıkacak. Billy Crystal ile sunucu bulma işindeki tembelliklerini kanıtlayan prodüktörlerin yine geçmiş yıllarda sayısız defa ödül sunan ünlüleri de sıra sıra açıklaması törenin sıkıcılığını haber veriyor gibi. Tabiki de Hanks iyi bir oyuncu da siz de dönüp dolaşıp aynı insanların ödül vermesinden bıkmadınız mı? Hala Hugh Jackman‘ın sunduğu töreni özlüyorum. Neyse. Bu sene Tom Hanks‘in oynadığı film aday diyelim, geçelim.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

3 Yorum

  1. onur

    Umarım en iyi film ödülünü sundurmazlar.Her sene aynı kişilerin sunmasından bıktım iyice artık.Çoğu kişi yeni yüzler görmek istiyor artık.

    Yanıt
  2. Yavuz EKİN

    Valla en sinir olduğum mesele de sean penn, Tom hanks gibi 2 oscar almış bir oyuncunun gectigimiz yıllarda sıkça yaptıgı bir tavır var. Sahneye geliyor; adam sanki bakkaldan ekmek alıp gidecek gibi, acele acele adayların ismini söylerken bile salondaki alkışı azıcık beklemeden zarfı acıp duygusuz bir sekılde kazanan bu diyor. Resmen odun gibiler sahnede. Çok uyuz ve itici geliyor bana..

    Yanıt

Yorum yazın...